Käytännön työoikeutta esihenkilöille ja asiantuntijoille Kotkassa ja verkossa

Sinä Kymenlaakson alueella työskentelevä esihenkilö, asiantuntija tai yrittäjä,

Käytännön työoikeutta esihenkilöille ja asiantuntijoille -koulutusohjelma alkaa keväällä 2024 Kotkassa. Osa koulutuspäivistä toteutetaan verkossa.

Tule parantamaan käytännön valmiuksiasi ja osaamistasi toimia erilaisissa työoikeudellisissa tilanteissa ja paranna organisaatiosi riskienhallintaa hankkimalla koulutuksestamme ennakollinen toimintamalli työsuhdeasioihin. Näiden toteutuessa työhyvinvointi paranee ja sitä kautta paranee myös tuottavuus. Samalla parannat yrityksesi tai organisaatiosi työnantajakuvaa ja nostat sen asemaa haluttujen työpaikkojen listalla.

 

”Ehdottomasti työoikeuden asiantuntija. Osaa kertoa selkokielellä asiat.”

 

Koulutukseen sisältyy kuusi koulutuspäivää sekä pohdintatehtäviä. Päivien sisällöt ovat nähtävissä Työoikeuden sivullamme kohdassa ”Työoikeuden koulutuskokonaisuus”.

Koulutuksen ensimmäinen ja viimeinen koulutuspäivä toteutetaan lähiopetuksena Kotkassa. Koulutuspäivät 2-5 toteutetaan verkossa (Teams).

Koulutuspäivät ovat

  • Ke 13.03.2024, Työoikeuden järjestelmästä, Kotka
  • Ma 01.04.2024, Työsopimussuhteesta, verkko
  • Ke 08.05.2024, Työajasta ja poissaolosta, verkko
  • Ke 21.08.2024, Työsuhteen erityiskysymyksistä, verkko
  • Ke 18.09.2024, Työsopimussuhteen päättämisestä, verkko
  • Ke 09.10.2024, Työoikeudesta käytännössä, Kotka

Mahdollisen koronapandemia-aikaan lähipäivät toteutetaan etäkoulutuksena.

 

”Todella osaava ja helpostilähestyttävä. Osallistaa kuulijat hyvin asiaan.”

 

Koulutus on maksuton oppisopimuksella. Koulutus edellyttää työ-/virkasuhdetta tai yrittäjyyttä sekä koulutuksen sisältöön liittyviä työtehtäviä koko koulutuksen ajalle. Keskiössä oppisopimusopiskelussa on työpaikalla tapahtuva oppiminen sekä koulutuspäivien teemojen jalkauttaminen työpaikkojen käytäntöihin. Opiskelijalle nimetään oppimisen tueksi työpaikkaohjaaja. Yrittäjäopiskelijan tukena toimii toinen yrittäjä eli mentori.

 

”Aivan huippuammattilainen! Lisää tällaista koulutusta.”

 

Hakeudu koulutukseen 19.2.2024 mennessä täyttämällä lomake linkistä oppisopimushakeutuminen. Kirjoita Oppisopimuksen lisätietoja -kenttään ”käytännön työoikeus 2024”.

Lisätiedot: Sari Pietiläinen, asiakasvastaava, puh. 040 526 5683, sposti sari.pietilainen@ekami.fi