Lakikoulutusta opiskelijalle

Oletko esimies tai työskenteletkö muulla tavoin henkilöstöasioiden parissa? Tarvitsetko työssäsi työoikeudellista osaamista? Haluatko saada lisää varmuutta ja osaamista sopimusasioihin?

Lakikoulutuksen asiantuntija Kia Kivelä

Uutta osaamista työn tueksi

Oletko esimies tai työskenteletkö muulla tavoin henkilöstöasioiden parissa? Tarvitsetko työssäsi työoikeudellista osaamista?

Haluatko saada lisää varmuutta ja osaamista sopimusasioihin? Haluatko parantaa yrityksesi tai työnantajasi kannattavuutta, jatkuvuutta, kasvua ja riskienhallintaa? Kaipaatko tietoa, miten välttää sudenkuopat sopimusasioissa?

Haluatko tietää, miten suojaisit keksintösi? Tiedätkö, mitä kaikkea olisi järkevää suojata? Entä, mikä merkitys ylipäätään immateriaalioikeuksilla on yrityksen liiketoimintaan?

Kaipaatko päivitystä tietosuojaosaamiseesi? Osaatko soveltaa EU tietosuoja-asetukset käytännön työhösi?

Osaamisesi ja valmiutesi työskennellä paranevat käytännönläheisten ja korkeatasoisten koulutuksiemme myötä huomattavasti. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Mitä
asiakkaamme kertovat?

Asiantuntijoiltamme

Asiantuntijamme pureutuvat sopimusjuridiikkaan, työoikeuden kysymyksiin ja immateriaalioikeuksiin Lakikoulutuksen blogissa.

Työoikeuden asiantuntija työn äärellä
Koulutukset

Työoikeuden kertaus- ja ajankohtaispäivä

– Lisää ennakollista näkemystä työoikeudelliseen osaamiseen – Työoikeuden kertaus- ja ajankohtaispäivä -verkkokoulutus tiistaina 14.09.2021 klo 9-16 Toteutamme osallistujien pyynnöstä jatkopäivän Käytännön työoikeutta esimiehille ja asiantuntijoille -koulutusohjelmaan

Lue lisää »