Lakikoulutusta kunnalle

Onko kunnassanne tarve kehittää työoikeudellista osaamista? Kaipaako työhyvinvointinne kehittämistä? Tarvitsetteko työkaluja ristiriitatilanteiden ratkaisemiseen? Tuottaako tarjouspyyntöjen tai sopimusten laatiminen päänvaivaa? Me voimme auttaa.

Osaaminen luo onnistumista

Hyvällä juridisella osaamisella varmistetaan, että kunnan ja sen viranhaltijoiden toiminta on kokonaisuudessaan lainmukaista. Tämä vähentää riskiä sille, että kunta ajautuu osapuoleksi pitkiin ja työläisiin valitusprosesseihin.

Työlainsäädännön osaaminen lisää työtyytyväisyyttä ja työhyvinvointia, sopimusoikeuden osaaminen mahdollistaa tuloksellisen toiminnan ja tietosuojalainsäädännön tunteminen on kunnissa nykyään välttämätöntä.

Kouluttajamme ovat kokeneita kuntajuridiikan ammattilaisia, jotka ovat saaneet runsaasti kehuja käytännönläheisestä otteestaan. He osaavat opettaa monimutkaisetkin asiat niin, että ne tulevat ymmärretyiksi.

Erityisen suosittuja koulutuksia tällä hetkellä ovat:

  • Työoikeuden perusteet kunta-alan esimiehille
  • Työoikeus ristiriitatilanteissa
  • Käytännön osakeyhtiöoikeutta kuntien omistamien osakeyhtiöiden hallituksille
  • Julkisten hankintojen tarjouspyynnön laatiminen
  • Tietosuojakoulutukset

Suunnittelemme aina koulutusten tarkat sisällöt vastaamaan juuri teidän tarpeitanne. Käytännönläheiset koulutuksemme ovat korkeatasoisia ja aina suoraan hyödynnettävissä käytännön työhön.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Sormet näppäimistöllä

Mitä
asiakkaamme kertovat?

Ajankohtaisia koulutuksia

Alla löytyy tietoa ajankohtaisista koulutuksistamme. Ilmoittaudu mukaan!