Lakikoulutusta kunnalle

Onko organisaatiossanne tarve kehittää työoikeudellista osaamista? Kaipaako työhyvinvointinne kehittämistä?

Mikko Pihlajamäki

Osaaminen luo tuloksellisuutta

Hyvällä työoikeudellisella osaamisella varmistetaan se, että toiminta kaikissa työsuhdeasioissa on lainmukaista. Tämä lisää työntekijöiden hyvinvointia ja työskentelyn tehokkuutta ja tuloksellisuutta. Käytännönläheiset ja osallistavat työoikeuden koulutuksemme antavat tälle hyvän pohjan. Huomioimme koulutuksissamme myös KVTES:n.

Työoikeuden koulutuksemme ovat räätälöityjä koulutuskokonaisuuksia. Suunnittelemme koulutusten tarkat sisällöt kanssanne vastaamaan juuri teidän tarpeitanne.

Koulutuksiemme ansiosta esimiehenne ja asiantuntijanne huomioivat kaikessa tekemisessään ja päätöksissään työlainsäädännön, jonka myötä organisaationne työhyvinvointi saa mahdollisuuden ja vankan pohjan kehittyä ja työn tekeminen olla tuloksellisempaa. Kaikkien työnantajan edustajien ja työntekijöiden toimiessa työlainsäädännön mukaisesti työtyytyväisyys ja työhyvinvointi paranee ja organisaationne saa vetovoimaisen maineen työnantajana. Ennakollinen varautuminen työoikeudellisiin ongelmatilanteisiin osoittautuu usein merkittäväksi säästöksi.

Koulutuksemme ovat laadultaan korkeatasoisia ja käytännönläheisiä, joten ne ovat suoraan hyödynnettävissä käytännön työhön. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Koulutuspäällikkö Mervi Kulonen ja Lakikoulutuksen asiantuntija Marita Lähteenmäki

Mitä
asiakkaamme kertovat?

Asiantuntijoiltamme

Asiantuntijamme pureutuvat sopimusjuridiikkaan, työoikeuden kysymyksiin ja immateriaalioikeuksiin Lakikoulutuksen blogissa.

Työoikeuden asiantuntija työn äärellä
Koulutukset

Työoikeuden kertaus- ja ajankohtaispäivä

– Lisää ennakollista näkemystä työoikeudelliseen osaamiseen – Työoikeuden kertaus- ja ajankohtaispäivä -verkkokoulutus tiistaina 14.09.2021 klo 9-16 Toteutamme osallistujien pyynnöstä jatkopäivän Käytännön työoikeutta esimiehille ja asiantuntijoille -koulutusohjelmaan

Lue lisää »