Lakikoulutusta oppilaitokselle

Onko oppilaitoksellanne tarvetta tarjota korkeatasoista juridiikan koulutusta? Haluatteko löytää osaavan ja luotettavan koulutuskumppanin?

Sopimusoikeuden asiantuntija kouluttamassa

Käytännönläheinen koulutustapa luo uusia asiantuntijoita

Onko oppilaitoksellanne tarvetta tarjota korkeatasoista koulutusta juridiikasta? Onko teillä kuitenkin pula kokeneista ja osaavista juridiikan kouluttajista? Haluaisitteko löytää johtamiskoulutuksiinne osaavan ja luotettavan koulutuskumppanin? Tarjoamme käyttöönne kouluttajiamme, joiden juridiikan asiantuntijuus on ensiluokkaista ja koulutustapa on erittäin käytännönläheistä ja osallistavaa. Koulutuksemme ovat sekä sisällöllisesti että toteutuksiltaan korkeatasoisia ja niiden kysyntä lisääntyy koko ajan.

Mitä
asiakkaamme kertovat?

Asiantuntijoiltamme

Asiantuntijamme pureutuvat sopimusjuridiikkaan, työoikeuden kysymyksiin ja immateriaalioikeuksiin Lakikoulutuksen blogissa.

Työoikeuden asiantuntija työn äärellä
Koulutukset