Lakikoulutusta oppilaitokselle

Onko oppilaitoksellanne tarvetta tarjota korkeatasoista juridiikan koulutusta? Haluatteko löytää osaavan ja luotettavan koulutuskumppanin?

Käytännönläheinen koulutustapa luo uusia asiantuntijoita

Onko oppilaitoksellanne tarvetta tarjota korkeatasoista koulutusta juridiikasta? Onko teillä kuitenkin pula kokeneista ja osaavista juridiikan kouluttajista? Haluaisitteko löytää johtamiskoulutuksiinne osaavan ja luotettavan koulutuskumppanin? Tarjoamme käyttöönne kouluttajiamme, joiden juridiikan asiantuntijuus on ensiluokkaista ja koulutustapa on erittäin käytännönläheistä ja osallistavaa. Koulutuksemme ovat sekä sisällöllisesti että toteutuksiltaan korkeatasoisia ja niiden kysyntä lisääntyy koko ajan.

Mitä
asiakkaamme kertovat?

Ajankohtaisia koulutuksiamme

Alla löytyy tietoa ajankohtaisista koulutuksistamme. Ilmoittaudu mukaan!

Koulutukset

Käytännön sopimusoikeutta -koulutusohjelma, Etelä-Savo

Toteutamme vuoden 2023 aikana Käytännön sopimusoikeutta -koulutusohjelman verkossa yhteistyössä Etelä-Savon ammattiopisto ESEDUn oppisopimuspalvelujen kanssa. Koulutus on maksuton oppisopimuksella.   Laaditko työssäsi sopimuksia myyjän tai ostajan roolissa? Vastaatko liiketoimintanne sopimuksista?