Lakikoulutusta yritykselle

Onko yrityksessänne tarve kehittää osaamista ja käytännön valmiuksia toimia erilaisissa työoikeudellisissa tilanteissa? Haluatko parantaa yrityksesi riskienhallintaa ja työhyvinvointia tätä kautta lisätä tuottavuutta, kilpailuetua ja työnantajan vetovoimaisuutta? Onko yrityksessänne tarve ottaa sopimusasiat haltuun ja parantaa sen avulla yrityksen arvoa?

Osana työtyytyväisyyttä

Hyvä työoikeudellinen osaaminen lisää työntekijöiden hyvinvointia ja sitä kautta työnantajan vetovoimaisuutta. Osaavien ja hyvinvoivien työntekijöiden myötä mahdollistuvat yritystoiminnan kannattavuus ja jatkuvuus.

Käytännönläheiset ja osallistavat työoikeuden koulutuksemme antavat tälle hyvän pohjan. Huomioimme koulutuksissamme myös alanne työehtosopimuksen. Työoikeuden koulutuksemme ovat räätälöityjä koulutuskokonaisuuksia. Suunnittelemme koulutusten tarkat sisällöt kanssanne vastaamaan juuri teidän tarpeitanne.

Koulutuksiemme ansiosta esimiehenne ja asiantuntijanne huomioivat kaikessa tekemisessään ja päätöksissään työlainsäädännön, jonka myötä yrityksenne työhyvinvointi saa mahdollisuuden ja vankan pohjan kehittyä ja työn tuottavuus lisääntyä. Kaikkien työnantajan edustajien ja työntekijöiden toimiessa työlainsäädännön mukaisesti työtyytyväisyys ja työhyvinvointi paranee ja yrityksenne saa vetovoimaisemman maineen työnantajana.

Ennakoiva varautuminen työoikeudellisiin pulmatilanteisiin voi myös osoittautua merkittäväksi säästöksi. Koulutuksemme ovat käytännönläheisiä, joten ne ovat suoraan hyödynnettävissä käytännön työhön. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Mitä
asiakkaamme kertovat?

Ajankohtaisia koulutuksia

Alla löytyy tietoa ajankohtaisista koulutuksistamme. Ilmoittaudu mukaan!