Referenssit

Asiantuntijamme ovat kokeneita alan asiantuntijoita ja tekevät päivätyötään juridiikan parissa. Olemme toimineet juridiikan kouluttajina 20 vuotta ja koulutuksemme ovat saaneet erinomaisia palautteita.

Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu

“Mikko Pihlajamäellä on erinomainen kyky käsitellä juridisia kysymyksiä aidosti työelämän näkökulmasta. Valtakunnallisen Executive MBA-ohjelmamme osallistujat ovat esimies- ja johtotehtävissä toimivia henkilöitä elinkeinoelämän eri aloilta. Aivan erityistä kiitosta he ovat antaneet lukuisten esimerkkien käytöstä sekä kouluttajan kyvystä tarttua myös osallistujien esiin nostamiin erityisteemoihin. Koulutuspäivät on toteutettu rautaisella asiaosaamisella sekä taitavalla pedagogisella otteella aktiivisessa vuorovaikutuksessa osallistujien kanssa.”

Pasi Aaltola
Johtaja, MBA-koulutus
Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu

Jyväskylän Yliopiston logo

Etelä-Savon ammattiopisto

“Oppisopimustoimijana olemme tehneet tuloksellista yhteistyötä useiden vuosien ajan BLF Asianajotoimisto Oy:n Mikko Pihlajamäen sekä muiden hänen kouluttajiensa kanssa. He ovat kouluttaneet työlainsäädäntöä yli sadalle käytännön esimiehille pienistä yrityksistä aina kuntiin ja maakunnallisiin sote-toimijoihin Etelä-Savossa. Tulokset ovat olleet suoraan käytäntöön sovellettavia ja tiukan asiantuntevia. Opiskelijoiden palautteet ovat olleet kiitettäviä. Mainittakoon vielä vahva asiantuntemus, ryhmässä toteutettu yksilöllinen koulutustapa, soveltamisvalmius sekä iloinen pilke silmäkulmassa.”

Tapani Rytkönen
Oppisopimuskoordinaattori
Etelä-Savon ammattiopisto

Etelä-Pohjanmaan Kauppakamari

”Olemme tehneet yritysjuridiikkaan ja yritysten hallitustyöskentelyyn liittyvissä koulutusasioissa yhteistyötä jo useita vuosia. Koulutusten osallistujapalaute on aina ollut erinomaista ja voimme todella lämpimästi suositella heitä vahvana ja asiantuntevana yritysjuridiikan osaajana.”

Pertti Kinnunen
Toimitusjohtaja
Etelä-Pohjanmaan Kauppakamari

Palautteita yhdeltä työoikeuden koulutusryhmältä:

1. Koulutus on todella tärkeä ja suositeltava kyllä kaikille työnantajille tai työnantajan edustajille.

2. Asiantunteva, ottaa osallistujat hyvin mukaan keskusteluun ja pohdintaan.

3. Hyvä kokonaisuus, ja onnistunut toteutus näin etänäkin.

4. Selkeä, napakka ulosanti, ammattilainen niin kouluttajana kuin asiantuntijana.

5. Asiansa osaava, erittäin hyvä suullinen ulosanti. Olisin kuunnellut vaikka kuinka pitkään. Hienoa, että hänellä on juridiikasta paljon esimerkkejä, ne aina värittävät luentoa.

6. Tuli minulle ainakin tarpeeseen ja olen saanut paljon itselleni vahvistusta esimiestyöhöni. Työoikeus on mielenkiintoista. Jatkakaa samaan malliin! Kiitos

7. Osaava, esiintyy selkeästi ja luontevasti. Asiantunteva. Perustelee näkemyksensä ja vastauksensa.

8. Mielenkiintoista asiaa. Voi kun olisin tämän kaiken tiedon saanut jo aloittaessani esimiestyön. Tästä todellakin on paljon apua.

9. Erittäin hyvä koulutus, paras koskaan käymistäni

10. Aluksi arvelutti jaksaako keskittyä etäyhteyksin toteutettuun koko päivän koulutukseen. Mutta osaava kouluttaja ja tärkeä aihe sai mielenkiinnon säilymään koko koulutuksen ajan. Taukoja pidettiin sopivasti. Kiitos hyvästä koulutuksesta 🙂

Asiantuntijoiltamme

Asiantuntijamme pureutuvat sopimusjuridiikkaan, työoikeuden kysymyksiin ja immateriaalioikeuksiin Lakikoulutuksen blogissa.