Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu

“Mikko Pihlajamäellä on erinomainen kyky käsitellä juridisia kysymyksiä aidosti työelämän näkökulmasta. Valtakunnallisen Executive MBA-ohjelmamme osallistujat ovat esimies- ja johtotehtävissä toimivia henkilöitä elinkeinoelämän eri aloilta. Aivan erityistä kiitosta he ovat antaneet lukuisten esimerkkien käytöstä sekä kouluttajan kyvystä tarttua myös osallistujien esiin nostamiin erityisteemoihin. Koulutuspäivät on toteutettu rautaisella asiaosaamisella sekä taitavalla pedagogisella otteella aktiivisessa vuorovaikutuksessa osallistujien kanssa.”

Pasi Aaltola
Johtaja, MBA-koulutus
Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulu

 


Etelä-Savon ammattiopisto

“Oppisopimustoimijana olemme tehneet tuloksellista yhteistyötä useiden vuosien ajan Business Law Oy:n Mikko Pihlajamäen sekä muiden hänen kouluttajiensa kanssa. He ovat kouluttaneet työlainsäädäntöä yli sadalle käytännön esimiehille pienistä yrityksistä aina kuntiin ja maakunnallisiin sote-toimijoihin Etelä-Savossa. Tulokset ovat olleet suoraan käytäntöön sovellettavia ja tiukan asiantuntevia. Opiskelijoiden palautteet ovat olleet kiitettäviä. Mainittakoon vielä vahva asiantuntemus, ryhmässä toteutettu yksilöllinen koulutustapa, soveltamisvalmius sekä iloinen pilke silmäkulmassa.”

Tapani Rytkönen
Oppisopimuskoordinaattori
Etelä-Savon ammattiopisto


Etelä-Pohjanmaan Kauppakamari

”Olemme tehneet yritysjuridiikkaan ja yritysten hallitustyöskentelyyn liittyvissä koulutusasioissa yhteistyötä jo useita vuosia. Koulutusten osallistujapalaute on aina ollut erinomaista ja voimme todella lämpimästi suositella heitä vahvana ja asiantuntevana yritysjuridiikan osaajana.”

Pertti Kinnunen
Toimitusjohtaja
Etelä-Pohjanmaan Kauppakamari