Tervetuloa tutustumaan uusiin verkkosivuihimme

Uudistimme verkkosivumme, jotta löytäisit paremmin tarvitsemaasi koulutusta, yhteydenotto meihin olisi helpompaa ja avoimiin lakikoulutuksiin ilmoittautuminen sujuisi vaivattomasti. Olemme uudistaneet myös Lakikoulutus-palvelun ilmeen ja logon. 

Uudistuksemme myötä selkeytimme lakikoulutustarjonnamme esittelyä. Tuomme paremmin esille keille ja millaisia koulutuspalvelujamme tarjoamme.

Tavoitteenamme on palvella sinua entistä paremmin. Ota rohkeasti minuun yhteyttä, kun jokin työ-tai liikejuridiikan alan koulutus kiinnostaa tai mietityttää. Haluamme auttaa sinua, jos haet juridiikan koulutusta henkilökuntasi osaamisen kehittämiseksi, juridiikan kouluttajaa oppilaitokseesi tai haluat kehittää osaamistasi jollakin liikejuridiikan osa-alueella.

Toteutamme toivottuja avoimia koulutuksia. Tällä hetkellä on ilmoittautuminen käynnissä Jyväskylän kesäyliopiston kanssa yhteistyössä keväällä 2021 toteutettavan käytännön työoikeuden kolmen verkkokoulutuksen sarjaan. Lisätietoa saat ja ilmoittautuminen tapahtuu Jyväskylän kesäyliopiston verkkosivulla: https://kesayo.jyu.fi/fi/opintotarjonta-uusi/koulutustarjonta/4/381.

Järjestämme lisäksi keväällä 2021 seuraavia avoimia verkkokoulutuksia; Immateriaalioikeutta yliopistoille ja korkeakouluille (23.3.2021), Markkinoinnin ja viestinnän juridiikkaa (8.4.2021) sekä Käytännön sopimusjuridiikkaa (18.5.2021). Tiedotamme näistä pian lisää.

Otan mielelläni vastaan kommentteja ja parannusehdotuksia uusista sivuistamme ja muusta näkyvyydestämme sekä ennen kaikkea toiveita järjestettävistä koulutuksista.

 

Ystävällisin terveisin

Mervi Kulonen
Koulutuspäällikkö

mervi.kulonen@lakikoulutus.fi
040 669 1111